Interieurontwerp is maatwerk! Ik help graag bij je inrichting, dit kan door middel van een op maat gemaakte offerte.  
Verschillende mensen hebben namelijk verschillende wensen.
Ga je graag zelf op zoek naar een mooie keuken of wil je het liefst volledig ontzorgd worden?
Bij mij kies je je favoriete werkwijze. 

 

Het totaalplaatje is nu misschien nog moeilijk te zien, keuzes maken kan veel vragen oproepen.
Hoe krijg je je woonkamer 'warmer'? Hoe beslis je wat de juiste indeling wordt?
Welke sfeer wil je in zijn geheel dat jouw interieur uitstraalt? Welke kleuren en materialen horen daarbij?
Om zo tot een samenkomend rustig geheel te komen. 

Allemaal dilemma's waar ik je graag bij help.
 

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek verzamel ik je wensen en leg ik mijn werkwijze uit.
Dat geeft rust en overzicht. Samen maken we weloverwogen beslissingen.

WERKWIJZE

Oriëntatie & Inventarisatie

Fase 1

Concept & Ontwerp

Fase 2

Uitvoering & Begeleiding​​

Fase 3

Definitief ontwerp

Fase 4
 • Bij een eerste afspraak worden jouw interieurwensen besproken. (dit kan een volledig plan zijn, maar kan ook een aanpassing voor de huidige inrichting zijn). Wij bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Tevens zal besproken worden wat de wensen, stijl, knelpunten ed. zijn. Aan de hand daarvan stel ik een offerte op maat op.

  Kennismaking

 • Indien je akkoord bent met de offerte, zal alles worden ingemeten, stel ik een programma van eisen en een planning op. Vervolgens ga ik aan de slag met een eerste ontwerp. Met een 2D plattegrondindeling (schetst), creëer ik eenheid, een leefbaar en functioneel ontwerp van de ruimte.
  Verhuis je naar een nieuwbouwwoning of ga je compleet verbouwen? Dan werk ik graag met 3 indelingsopties die aansluiten op jouw levensbehoeften.

  Start 

 • De verschillende opties voor de indeling, het eerste sfeerbeeld, kleuren en materialen presenteer ik aan je. We kijken samen naar de best passende optie om verder uit te werken.

  1e ideeënontwerp

 • Ook het kleur- en materiaaladvies gaat in samenspraak. Hoe wordt de ruimte nu één geheel? Het advies bestaat uit een sfeerbeeld en materialenbord. Alle kleuren en materialen voor de wanden, vloeren, meubels en raamdecoratie ontvang je tijdens de eindpresentatie overzichtelijk uitgewerkt en in een mooie doos. 

  Kleuren & materialen

 • De woonwensen werk ik uit in een 3D-ontwerp. Zo zie je de visuele weergave van het nieuwe interieur in foto realistische beelden. Overzichtelijk voor jou én voor de uitvoerders, zodat je snel keuzes kunt maken en over kan gaan tot de uitvoering. De 3D beelden nemen we eerst samen door, voordat deze voor het eindontwerp foto realistisch worden gemaakt.

  3D ontwerp

 • Heb je gekozen om ook een basis lichtplan te laten maken, dan ontvang je een voorstel voor mooie decoratieve verlichting, passend bij het ontwerp. 
  Kies je voor een uitgewerkt lichtplan, dan ontvang je naast een decoratief lichtplan, een technische tekening die je aan de architect of aannemer kunt voorleggen. Licht is een heel prettige sfeermaker en daar wordt je leefomgeving een stuk huiselijker van. Zeker bij een nieuwbouwwoning of verbouwing kun je met een nieuw lichtplan het allerbeste uit je ruimte halen.

  Lichtplan

 • Als laatste doe ik een aankoopadvies. Concreet betekent dit dat je een shoppinglist ontvangt met meubels die in jouw interieur passen - compleet met prijzen en verkoopadressen, gebaseerd op jouw budget. Je profiteert van de korting die ik bij verschillende leveranciers heb.

  Aankoopadvies

 • Wil je dat ik hierna ook de complete uitvoering realiseer? Dat kan: ik vraag dan offertes aan voor de grote werkzaamheden en zorg dat alle betrokken partijen op de hoogte zijn,hun afspraken nakomen en ik bewaak de  planning, begroting en deadlines. Ik schakel snel tussen de verschillende partijen.

  Realisatie & bouwcoördinatie

 • Wees op tijd met het inschakelen van een interieurontwerper, zodat we de deadlines van de aannemer kunnen halen. Ook kan er zo tijdens de bouw rekening worden gehouden met het interieur.

  Tip


© 2020 STUDIO 1347. All rights Reserved

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now